Witam serdecznie,
jestem miłośniczką kotów odkąd pamiętam. Jak byłam dzieckiem moj tata nazywał mnie kocią mamą Dziś mam hodowlę kotów rosyjskich niebieskich Kociarnia*PL. Co prawda jest to mała domowa hodowla i mam tylko jedną kotkę, która nazywa się Saga, ale cały czas marzę o powiększeniu hodowli i mam nadzieję,że niedługo to nastąpi, będę chwaliła się na bieżąco a tym czasem życzę wszystkim Wesołych Świąt ode mnie, Sagi i naszego kociaka Bełbełka.
Imię mojego kota: Alfred vel Czubek
Imię mojego kota: Dzikus
Moje Koty za TM: Leon
Wiek: 43 Dołączyła: 21 Lis 2013 Posty: 457 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Grudzień 2013, 08:37
Witaj Karolino,
Bardzo się cieszę, że założyłaś hodowlę kotów rosyjskich niebieskich, bo dzięki Tobie mam cudownego kota Alfredka - braciszka słodkiego Bełbełka
Bez Alfredka nie byłoby tego forum, bo moja wielka miłość do Alfreda i kotów rosyjskich niebieskich skłoniła mnie do założenia tego forum.
Dziękuję za życzenia i składam najserdeczniejsze świąteczne życzenia - Wesołych Świąt dla Ciebie, Forumowiczów i wszystkich Kocich Rodzinek
Wysłany: 19 Maj 2014, 20:52 KOCIARNIA*PL kociaczki :)
Witam serdecznie,
dnia 06.04.2014 w mojej hodowli przyszedł na świat miot "C" są to dwie śliczne koteczki i jeden kocurek, jedna koteczka zostaje z nami, a jedna koteczka i kocurek czekają na nowych opiekunów.
Imię mojego kota: Alfred vel Czubek
Imię mojego kota: Dzikus
Moje Koty za TM: Leon
Wiek: 43 Dołączyła: 21 Lis 2013 Posty: 457 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21 Maj 2014, 10:33
Ojej, jakie śliczne koteczki Na zdjęciu widać, że choć małe to już chyba z nich łobuzki, bo każde w swoją stronę zmierza
A ten w środku to tak się naprężył jak prawdziwy tygrys przed atakiem
Karolinka, czy kotki mają już imiona i jakie? Napisz proszę, który jest który na zdjęciu, bo ja się nie znam tak dobrze na maluszkach, żeby poznać który z nich jest chłopczykiem.
Witam serdecznie na forum, doleciały mnie głosy,że pytaleś o moje kociaki... mają już nowe domy, a był to Charli, Carmen i Clara. Clara miała zostać w hodowli bo była naprawdę piękna , ale mamuśka Saga nie chciała jej zaakceptować ;/ bardzo przykro mi było, ale musiałyśmy się rozstać, całe szczęście znalazłam dla niej kochającą nową Pansię jesli masz jakieś pytania chętnie na nie odpowiem na forum.
pozdrawiam Karolina
[ Dodano: 3 Czerwiec 2015, 13:03 ]
Na potwierdzenie,że moje kociaki trafiają do bardzo kochających Pansiów przesyłam fotkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum